Peugeot 5008 SUV

De nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: de ontdekking van een nieuwe dimensie

PEUGEOT Nieuwe 5008 SUV Vanaf € 32.660.-

EEN NIEUWE KIJK OP VRIJHEID

De nieuwe Peugeot 5008 is een 7-persoons SUV die u zowel zonder als met passagiers unieke rijsensaties te bieden heeft. Zo kunt u in het luxueuze interieur genieten van het bijzondere licht van het panoramische schuif-/kanteldaki. Eenmaal onderweg zult u ontdekken dat de nieuwe Peugeot 5008 zich qua wegligging en geluidscomfort kan meten met de beste reislimousines.

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE DIMENSIE

Krachtige, gestrekte lijnen. Het design van de nieuwe Peugeot 5008 maakt direct indruk. Het indrukwekkende voorkomen wordt op stijlvolle wijze geaccentueerd door het sierlijke silhouet, het dak in de kleur Black Diamond en de grille met verchroomde lamellen.

UNIEKE RIJSENSATIES

Ontdek de sensaties die de nieuwe Peugeot i-Cockpit® u te bieden heeft: het 100% digitale en te personaliseren head-up instrumentenpaneel, het 8 inch capacitieve touchscreen, het nieuwe compacte stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen en de automatische transmissie met elektrische impulsbedieningzorgen voor een unieke rijervaring.

GROOTS OP ZIJN EIGEN MANIER

De drie individuele stoelen op de 2e zitrij en de twee stoelen op de 3e zitrij die wegklapbaar en uitneembaar zijn, bieden u de mogelijkheid om uw nieuwe 5008 in te delen zoals u wilt zodat uw passagiers en bagage alle ruimte hebben. U kunt de sfeer in het interieur een persoonlijk tintje geven dankzij de Peugeot i-Cockpit® Amplify en het Focal® hifisysteem

 

De Peugeot 5008 SUV kunt u voorzien van vele luxe opties en is verkrijgbaar vanaf  €32.660,-.

Speciaal voor de leaserijder is er het Blue Lease-gamma: diverse zeer complete uitvoeringen met bijtelling vanaf €249,- (gebaseerd op 40,8% inkomstenbelasting).

Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst Mulder Steendam

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Bij AutoFirst Mulder Steendam de Peugeot specialist snel en vakkundig

Lees meer
Bovag garantie

Peugeot Specialist

Mulder Steendam is sinds jaar en dag de Peugeot specialist in Noord Groningen

Lees meer
Bovag garantie

Uw garage

Bekijk hier alle garagediensten van AutoFirst Mulder Steendam

Lees meer