De nieuwe Partner

Waarom zou u praktisch gebruiksgemak niet combineren met plezier, een gevoel van opwinding dat u elke keer krijgt als u met de auto rijdt. Maak optimaal gebruik van uw tijd, garandeer uw veiligheid en krijg het vertrouwenwekkende gevoel dat uw auto klaar is voor elke uitdaging. Dit biedt de nieuwe PEUGEOT PARTNER alle professionele gebruikers in het segment van lichte bestelwagens.

De nieuwe PEUGEOT PARTNER, die onder meer standaard is voorzien van de PEUGEOT i-Cockpit®, een unicum in dit autosegment, biedt een geheel nieuwe rijervaring en een omgeving die bijdraagt aan de productiviteit.

PEUGEOT zorgt voor een revolutie in het segment van lichte bestelwagens met een capabele, dynamische en uitnodigende auto die de perfecte combinatie biedt van gebruiksgemak en rijplezier – zoals alle modellen van Peugeot.

Met zijn dynamische design is de nieuwe PEUGEOT PARTNER niet alleen praktisch en elegant - hij is ook voorzien van een ongekende reeks rijassistentiesystemen waarover tot nu toe alleen de nieuwste personenauto’s van het merk beschikten. Het model beschikt over twee originele innovaties: Overload Alert en Surround Rear Vision, dat voor een camerabeeld van de blinde hoek zorgt.

De nieuwe PEUGEOT PARTNER vormt een stimulerend, stressvrij mobiel kantoor. De afmetingen komen precies overeen met de verwachtingen in dit segment, het model is buitengewoon comfortabel en de laadruimte is praktischer en veelzijdiger dan ooit.

Wat voor beroep je ook hebt, er is altijd een configuratie die u in staat stelt om uw werk op een effectievere wijze te doen: kijk maar eens naar de Grip-versie, die met zijn onverzettelijke karakter tegen alle situaties is opgewassen. Of neem de Asphalt-versie, voor de ware kilometervreters.

De nieuwe PEUGEOT PARTNER is een ondernemer in hart en nieren: hij stelt u in staat om maximale resultaten te behalen en hij maakt het mogelijk om veel verder te gaan dan wat tot nu toe mogelijk leek.

Uniek in het segment van lichte bestelwagens!
De eerste indruk van het interieur van de nieuwe PEUGEOT PARTNER is meteen aantrekkelijk, de afwerking doet in geen enkel opzicht onder voor die van een personenauto. Het beschikt over de nieuwste technologie die voor een stimulerende, instinctieve en veilige rijervaring zorgt.

"De nieuwe PEUGEOT PARTNER zet een 20-jarige geschiedenis van robuustheid en kwaliteit voort, zoals wordt onderschreven door onze professionele gebruikers. Na onze recente, met groot succes gelanceerde nieuwkomers, ons SUV-offensief met de PEUGEOT 2008, 3008 en de 5008 alsmede de lancering van de nieuwe PEUGEOT RIFTER, wilden we hetzelfde doel bereiken in het segment van compacte bestelwagens, namelijk de lat in het segment hoger leggen met een innovatieve en ongekend omvangrijke uitrusting. Zodoende behoort de iconische PEUGEOT i-Cockpit®, die zo gewaardeerd wordt door onze klanten, tot de standaarduitrusting bij de nieuwe PEUGEOT PARTNER. Dit high-end model biedt de gebruiker een aantrekkelijke mix van praktisch gebruiksgemak en rijplezier."
Jean-Philippe IMPARATO, Chief Executive Officer, PEUGEOT

PEUGEOT i-COCKPIT®: EEN PRIMEUR VOOR EEN BESTELWAGEN
PEUGEOT i-Cockpit®, die inmiddels al in 4.000.000 auto’s is toegepast, wordt nu voor het eerst gemonteerd in een bestelauto.

De PEUGEOT i-Cockpit® is veel meer dan slechts een nieuwe feature, het is een must voor professionele gebruikers die constant op zoek zijn naar manieren om de kwaliteit van de dienstverlening die ze verschaffen te verbeteren. Een optimale ergonomische lay-out, een hoogstaand comfort en buitengewone veiligheidssystemen zorgen voor een intuïtieve rijervaring:

  • Een compact stuurwiel zorgt voor een verbeterde grip en wendbaarheid – stuurreacties worden sneller opgevolgd, met veel meer rijplezier tot gevolg!
  • Een standaard display zorgt ervoor dat de bestuurder belangrijke informatie kan aflezen, terwijl hij tegelijkertijd zijn aandacht bij het verkeer kan houden. Dit zorgt voor veiligheid en comfort.
  • Een capacitief 8 inch touchscreen in het midden van het dashboard zorgt voor een snelle en continue toegang tot belangrijke comfortfuncties - radionavigatie, auto-instellingen, telefoon etc.
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst Mulder Steendam

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Bij AutoFirst Mulder Steendam de Peugeot specialist snel en vakkundig

Lees meer
Bovag garantie

Peugeot Specialist

Mulder Steendam is sinds jaar en dag de Peugeot specialist in Noord Groningen

Lees meer
Bovag garantie

Uw garage

Bekijk hier alle garagediensten van AutoFirst Mulder Steendam

Lees meer