De nieuwe 508 SW

ANDERS DAN DE GEVESTIGDE ORDE

Anders dan u gewend bent.
Met zijn gespierde voorkomen, zijn langgerekte lijnen, zijn expressieve front en zijn 19 inch velgen, vormt de nieuwe PEUGEOT 508 SW een elegante, genereuze en atletische break. Aan de achterzijde onderstreept de dubbele zichtbare uitlaat zijn sportieve karakter, dat nog eens versterkt wordt door de bijzondere adaptieve 3D LED achterlichten met de bekende PEUGEOT lichtsignatuur.

IN ÉÉN WOORD, UITMUNTEND

Bij het ontwerpen van de nieuwe PEUGEOT 508 SW is alles in het werk gesteld om een perfecte break te realiseren. Vooral mooi, functioneel zonder compromissen, met het comfort van een grote berline, de ruimte van een SW, de sportiviteit van een coupé… En vooral, perfectie in elk detail.

IN UW HANDEN, DE BIJZONDERE PEUGEOT i-COCKPIT®

Wordt dit uw nieuwe werkplek?
Met zijn compacte stuurwiel, zijn digitale personaliseerbare headup-instrumentenpaneel en het 10 inch digitale HD touchscreeni, biedt de PEUGEOT i-Cockpit® een ongeëvenaarde rijervaring. Ga zitten, om het comfort te ervaren van de AGR-goedgekeurde stoeleni, die kunnen worden voorzien van een multipoint massagefunctiei, en geniet van de kwaliteit van het FOCAL HiFi-systeemi.

U ZIET HET ONZICHTBARE

Rijden met augmented reality.
Dankzij een ingebouwde infraroodcamera aan de voorzijde van de auto, kan de PEUGEOT 508 SW met de optie ‘Night vision’i zien in het donker. Met name de aanwezigheid van dieren of mensen in het donker zijn zichtbaar in het head-up instrumentenpaneel. Dankzij de nieuwste generatie veiligheidsvoorzieningen en rijhulpsystemen geeft de PEUGEOT 508 SW u de voordelen van de nieuwste technologie.

ALTIJD VOOR U: RUIMTE

Met de mogelijkheid voor een elektrisch bedienbare achterklepi en een lage laaddrempel, heeft de kofferruimte een optimale toegankelijkheid. Het interieur van de nieuwe PEUGEOT 508 SW biedt u, met zijn flexibiliteit en vele opbergmogelijkheden enorm veel gebruiksmogelijkheden.

SPECIAAL VOOR U: DE WEG

De nieuwe PEUGEOT 508 SW: een exclusieve SW met een gedurfd design

Waar u ook gaat…
De nieuwe PEUGEOT 508 SW geeft u een aangename rijervaring en ongeëvenaarde wegligging die nog eens versterkt wordt door Active Suspension Controli. De efficiënte zuinige PureTech benzinemotoren en de BlueHDi dieselmotoren gekoppeld aan de EAT8i achttraps automatische versnellingsbak zorgen voor een altijd plezierige en intense rijervaring.

Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst Mulder Steendam

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Bij AutoFirst Mulder Steendam de Peugeot specialist snel en vakkundig

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Wij zijn nu ook bereikbaar via WhatsApp. Stuur een WhatsApp bericht naar AutoFirst Mulder-Steendam!

Lees meer
Bovag garantie

Peugeot Specialist

Mulder Steendam is sinds jaar en dag de Peugeot specialist in Noord Groningen

Lees meer