Het bedrijf

Als autobedrijf leveren en onderhouden we zowel personen- als bedrijfsauto’s ongeacht het merk. Ieder merk is welkom in onze werkplaats en ook kunnen we de levering verzorgen. We zijn gespecialiseerd in de merken Peugeot en Citroen. Dit is in de loop van de tijd zo gegroeid.

Peugeot specialist

Als Peugeot specialist werken met liefde aan het merk Peugeot en zijn wij specialisten op het gebied van Peugeot. In de regio Delfzijl, Farmsum en Groningen kunt u met uw Peugeot altijd bij ons terecht voor onderhoud en alle andere zaken. 

Kwaliteit.

Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden, leveren we auto’s welke aan de hoogste kwaliteitsnorm voldoen. Reeds bij de inkoop of inruil wordt hier al rekening mee gehouden. Hierdoor is onze klantentevredenheid hoog. Dit komt omdat we de verwachtingen van de klant waar kunnen maken.

Service en onderhoud.

Zowel leaseauto’s, zakelijke – als priverijders behoren tot onze doelgroep. Tijdens onderhoud is er vervangend vervoer beschikbaar. Ook is het mogelijk om de auto te laten halen en te laten brengen.

Prijs.

We onderhouden en herstellen uw auto tegen vooraf afgesproken prijzen. En worden er tijdens het onderhoud mankementen ontdekt waarvoor reparatie noodzakelijk is dan wordt u hier over geïnformeerd, zodat u niet voor een nare verassing komt te staan bij het ophalen van uw auto.

Occasion.

Zoekt u een andere auto en wij hebben niet de auto staan die aan uw gestelde eisen voldoet, dan kunt u aangeven wat u zoekt en denken wij met u mee. In veel gevallen zullen wij dan met u de auto van uw keuze uitzoeken en deze voor u inkopen en aan u gaan leveren zodat u bij ons terecht kunt mocht er binnen of buiten de garantietermijn onderhoud of herstel noodzakelijk zijn. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Garantie.

Wij leveren en repareren op basis van BOVAG voorwaarden. Ook de fabrieksgarantie op uw nieuwe auto blijft van toepassing.

Inkopen.

Wij kopen ook u auto in. Wilt u om één of andere reden van u auto af, dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Voor een marktconforme prijs zullen we dan de auto van u overnemen en de auto gaan vrijwaren.

De openingstijden van Peugeot Specialist Mulder Steendam

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 17:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag Gesloten

Meld je aan voor Mulder Steendam nieuws

Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst Mulder Steendam

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Bij AutoFirst Mulder Steendam de Peugeot specialist snel en vakkundig

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Wij zijn nu ook bereikbaar via WhatsApp. Stuur een WhatsApp bericht naar AutoFirst Mulder-Steendam!

Lees meer
Bovag garantie

Peugeot Specialist

Mulder Steendam is sinds jaar en dag de Peugeot specialist in Noord Groningen

Lees meer