Diensten

De diensten en werkplaats van AutoFirst Mulder Steendam de Peugeot specialist

Ook in de werkplaats wordt het steeds belangrijker om kosten – en milieubewust te werken. Het adviseren van klanten over het onderhoud of reparatie van hun auto is de laatste jaren enorm belangrijk geworden. De consument is steeds kritischer geworden bij het uitbesteden van reparatie en onderhoud aan hun auto.

Diensten van AutoFirst Mulder Steendam de Peugeot specialist

Daarnaast zijn de auto’s juist gecompliceerder geworden met hun technieken en veelheid aan elektronica. Specifieke diagnoseapparatuur en goed opgeleide mensen zijn dan ook een voorwaarde om goed onderhoud en reparatie te kunnen uitvoeren.

Gelukkig hebben we daarvoor opgeleide Peugeot Technisch Specialisten in dienst die met behulp van het voorgeschreven apparatuur de storingen snel kunnen vinden en verhelpen.
U mag van ons verwachten dat we bij het adviseren altijd rekening houden met uw wensen en met u gaan overleggen wat het voor u het meest voordeligste en voor uw auto het beste is. Daar staan wij voor.

Winterbanden
Lage temperaturen en slechte weersomstandigheden stellen ander eisen aan profiel en samenstelling van banden dan zomerbanden. Winterbanden worden daarom ook steeds noodzakelijker, gezien ook het huidig strooibeleid van vele gemeenten. Uitgebreide testen laten zien dat winterbanden soms net even het verschil kunnen maken. Wij verzorgen de levering en montage van winterbanden voor een voordelige prijs. Ook het opbergen van de zomerbanden kunnen we voor een voordelig tarief voor u verzorgen.

Ruiten
Steenslag kan soms vervelende gevolgen hebben voor de voorruit van uw auto. Scheurtjes of sterretjes is een veel voorkomend gevolg er van. Ook voor het herstellen van uw voorruit zit u bij ons goed. Vaak worden de kosten hiervan gedragen door uw verzekering. En is uw ruit niet meer te herstellen, dan profiteert u bij ons van een verlaagd eigen risico als we de ruit in opdracht van u vervangen.

Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst Mulder Steendam

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Bij AutoFirst Mulder Steendam de Peugeot specialist snel en vakkundig

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Wij zijn nu ook bereikbaar via WhatsApp. Stuur een WhatsApp bericht naar AutoFirst Mulder-Steendam!

Lees meer
Bovag garantie

Peugeot Specialist

Mulder Steendam is sinds jaar en dag de Peugeot specialist in Noord Groningen

Lees meer