Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6 op basis van 168 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8,3
Johan Lakenvelt uit Appingedam 11 jul 2019
Service8
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
9,5
M Mintes uit Groningen 10 jul 2019
Service10
Deskundigheid0
Prijs / kwaliteit9
Helder in communicatie en betrouwbaar. Eerste keer dat ik iets bij deze garage heb gedaan. Auto voor het werk gebracht en kon in de middag alweer ophalen. Dit vond ik ideaal. Niets mis met mijn auto!
8
Marja Dijkstra uit Bierum 06 jul 2019
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
Prima er wringen. Korte lijntjes. Doen wat ze zeggen
8,3
Paul Smink uit Delfzijl 04 jul 2019
Service8
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Een prima bedrijf, werd vriendelijk ontvangen. De gemaakte afspraak is keurig uitgevoerd de een zeer vriendelijke monteur.
7,7
Anoniem 02 jul 2019
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit7
8,3
J.h. Viel uit Wagenborgen 23 mei 2019
Service8
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
vakkundig vriendelijk correct
10
A.j. Bootsman uit Delfzijl 22 mei 2019
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Vorige week mijn nieuwe Peugeot 108 opgehaald. Alles verliep zeer prettig. Heb goed advies gekregen en ben erg tevreden. Sinds 10 jaar een goede ervaring op het gebied van deskundigheid en klantvriendelijkheid. Goede service, betrouwbaar en eerlijk advies. Je kan altijd met je vragen terecht en word professioneel geholpen. Ik beveel dit bedrijf zeer zeker aan.
9
Titia Hemminga uit Groningen 19 mei 2019
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit7
Goede service. Klantgericht. Mijn auto wordt gehaald en gebracht van en naar groningen. Ik heb dan de leenauto. Superservice!!!
8
Henk Cantineau uit Appingedam 17 mei 2019
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
Prettig
10
Wubbe Wilts uit Veendam 14 mei 2019
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10